Mediaparoni älykaupungissa Rohkeasti innovoiden pienin askelin kohti kestävää tulevaisuutta missä älykaupunki ja älykäs media ovat osa globaalia ekosysteemiä.

Kaikki blogit puheenaiheesta Amerikkalaisuus

Ihmiskunnan siunaukseksi on hieman lämmennyt

Amerikkalaiset suhtautuvat rauhallisesti IPCC:n raporttiin, täällä hypitään seinille.

 

Amerikkalainen unelma maailman herruudesta

Tältä kesältä saamme todennäköisesti huolestuttavan katovuoden – ravinnosta, jota myös kaupunkilaiset tarvitsevat. ”Maalla on (niin) mukavaa” [1 -sanotaan, mutta eipä se aina todellisuutta ole, kun leivästäkin jää maajussille neljä prosenttia sen kaupunkilaishinnasta.

Miten tämä ”Maalla on niin mukavaa … ” sitten liittyy amerikkalaiseen ihannekulttuuriin, jossa kulutus, kasvuhoenta ja maailman kurissa pitäminen - vapauden ja demokratian nimissä - on vakioitunut normi viimeiseltä noin 100 vuodelta.

 

Yhdysvallat 1946: ”suomalaisen säkenöivä matkakirja Suuresta Lännestä”

Yhdysvallat 1946: ”suomalaisen säkenöivä matkakirja Suuresta Lännestä”

*

Armand Lohikoski (1912-2005) oli pätevä ja monessa mukana ollut mies, joka tunnettaneen parhaiten kenties Pekka ja Pätkä elokuvien ohjaajana, sai maaliskuussa 1946 elokuvayhtymä Loew`s International Corporationilta kutsun saapua tutustumaan Yhdysvaltoihin, sen valtavaan elokuvateollisuuteen ja ”sen vielä valtavampiin tulevaisuudenmahdollisuuksiin”. 

IN - Avaako trumppismi amerikkalaisten perestroikan?

Media vauhkoontui, kun mielipidetiedustelu ennusteleekin Hillary Clintonin sähköpostipaljastusten jälkeen |0 Donald Trumpille nousua voittajan tielle – näinkö Yhdysvallat saa aikansa ”perestroikan ja glasnostin

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä